Επιχειρηματικά δάνεια

Το επιχειρηματικό δάνειο προορίζεται για τη χρηματοδότηση σχεδίων εκκίνησης επιχειρήσεων και, γενικότερα, για τη στήριξη επαγγελματιών που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Αυτός ο τύπος χρηματοδότησης ενδιαφέρει κυρίως τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στη διαδικασία σύστασης (ίδρυσης) και όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους. Το ποσό που χορηγεί η τράπεζα συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία της επιχείρησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση: μιας υλικής επένδυσης: για παράδειγμα, ενός οχήματος ή μηχανήματος- μιας άυλης επένδυσης: υπεραξία της επιχείρησης, ανάγκες κεφαλαίου κίνησης, αύξηση κεφαλαίου, απόκτηση μετοχών, ειδικότερα- μιας επένδυσης σε ακίνητα: εγκαταστάσεις, αποθήκες κ.λπ.

Υποβολή αιτήματος

Βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση

Τα απρόβλεπτα έξοδα ή τα έσοδα που αργούν να έρθουν δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα χάρη στην προσφορά μας για βραχυπρόθεσμη πίστωση. Κάνουμε διάκριση μεταξύ κλασικών και ανακυκλούμενων βραχυπρόθεσμων δανείων. Τα κλασικά δάνεια κατανέμονται σε μέγιστη περίοδο ενός έτους. Η ανακυκλούμενη πίστωση μπορεί να παραταθεί μετά από κάθε περίοδο. Τα βραχυπρόθεσμα δάνεια προορίζονται για την αύξηση του βραχυπρόθεσμου κεφαλαίου κίνησης (π.χ. αγορά νέων περιουσιακών στοιχείων, απόκτηση περιουσιακών στοιχείων ή ακινήτων). Το δάνειο μπορεί να συναφθεί σε ευρώ ή δολάρια ΗΠΑ για περίοδο από 3 μήνες έως 3 έτη. Βραχυπρόθεσμα δάνεια ανάλογα με τις χρηματοδοτικές σας ανάγκες Όποια κι αν είναι η κατάστασή σας, θα βρείτε το κατάλληλο βραχυπρόθεσμο δάνειο για τις χρηματοδοτικές σας ανάγκες. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα από τις πολλές πιθανές χρήσεις ενός προσωπικού δανείου για την "ALPHA BETA DANEIO"

Υποβολή αιτήματος

Έτοιμο για φινίρισμα

Ένα δάνειο με πρόστιμο διαχωρίζει την πληρωμή των τόκων και την αποπληρωμή του κεφαλαίου. Το κεφάλαιο εξοφλείται με μία μόνο πληρωμή στο τέλος της περιόδου του δανείου. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διάρκειας του δανείου, ο δανειολήπτης πληρώνει επομένως μόνο τους τόκους του δανείου. Συνιστάται μόνο για επιχειρήσεις.

Υποβολή αιτήματος

thumb

Προσωπικά δάνεια

Μερικές φορές δεν έχετε αρκετά χρήματα για να χρηματοδοτήσετε το έργο των ονείρων σας. Το προσωπικό δάνειο είναι μια εναλλακτική λύση για να σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε αυτό. Μπορείτε να ζητήσετε έως και 75.000 ευρώ για το προσωπικό σας δάνειο Χαρίστε στον εαυτό σας αξέχαστες διακοπές, χρηματοδοτήστε την αγορά του σπιτιού σας, αλλάξτε το αυτοκίνητό σας... Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι στρέφονται στην ιδιωτική πίστωση χωρίς να χρειάζεται να προσκομίσουν αποδείξεις εισοδήματος. Θεωρούμενη ως καταναλωτική πίστωση, αυτή η μορφή πίστωσης επιτρέπει, όπως υποδηλώνει και το όνομά της, στον δανειολήπτη να λάβει χρήματα χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογήσει τη χρήση τους.

Υποβολή αιτήματος

Στεγαστικά δάνεια

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο διαμέρισμα ή σπίτι, η υποθήκη είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Η υποθήκη είναι ένα δάνειο που προορίζεται για τη χρηματοδότηση της αγοράς ενός ακινήτου. Συνεπώς, διαφέρει από ένα προσωπικό δάνειο, το οποίο προορίζεται για την αγορά επίπλων ή μιας υπηρεσίας. Αυτό το είδος δανείου χρησιμοποιείται συχνά για την αγορά πρώτης κατοικίας ή για την πραγματοποίηση επένδυσης σε ενοίκιο, οπότε το ακίνητο προσφέρεται προς ενοικίαση.

Υποβολή αιτήματος

Δάνεια αυτοκινήτων

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο αλλά δεν έχετε το κεφάλαιο για να το χρηματοδοτήσετε, η λήψη δανείου αυτοκινήτου είναι η ιδανική λύση. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο αυτοκινήτου έως και 60.000 ευρώ. Τι είναι το δάνειο αυτοκινήτου; Το δάνειο αυτοκινήτου είναι ένα δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς ενός νέου ή μεταχειρισμένου οχήματος. Εμπίπτει στην κατηγορία της καταναλωτικής πίστης. Αυτό το είδος πίστωσης ενεργοποιείται από την αγορά ενός αυτοκινήτου και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά άλλου αγαθού, όπως για παράδειγμα ένα δάνειο για μοτοσικλέτα. Αυτό είναι γνωστό ως δεσμευμένη πίστωση. Διακρίνεται έτσι από μια ιδιωτική πίστωση που αποσκοπεί στην ενίσχυση μιας ταμειακής ροής. Συνεπώς, ένα δάνειο αυτοκινήτου ή πίστωση αυτοκινήτου γίνεται καλύτερα αντιληπτό από έναν τραπεζίτη από ό,τι ένα ιδιωτικό δάνειο.

Υποβολή αιτήματος

Ενοποίηση πιστώσεων

Ένα δάνειο ενοποίησης χρέους μπορεί να σας βοηθήσει να συνδυάσετε και να εξοφλήσετε όλα τα χρέη σας με ένα χαμηλότοκο σταθερό μηνιαίο δάνειο. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ποσό έως 150.000 ευρώ. Εάν δεν έχετε επαρκή κεφάλαια για την ενοποίηση των χρεών σας, θα πραγματοποιηθεί μελέτη από τους ειδικούς μας για να καθοριστεί το μέγιστο ποσό πίστωσης για το οποίο μπορείτε να υποβάλετε αίτηση. Έχετε πολλά ανεξόφλητα δάνεια και θα θέλατε να μειώσετε ή να απλοποιήσετε τις μηνιαίες πληρωμές σας σε ένα μόνο; Η ενοποίηση χρεών είναι η σωστή λύση για εσάς! Κάντε ένα αίτημα με λίγα κλικ και λάβετε την απάντησή σας εντός 24 ωρών με την Groupe Asux. Σας προσφέρουμε την ενοποίηση των δανείων σας και την απόσβεση των δανείων σας για μεγαλύτερη ευελιξία στον προϋπολογισμό σας. Όλες οι διαδικασίες σας είναι 100% ηλεκτρονικές και ασφαλείς. Επιπλέον, σας προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές και εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή της εγγραφής σας ή καθ' όλη τη διάρκεια της πίστωσής σας!

Υποβολή αιτήματος

Δάνεια εργασίας

Χρειάζεται το σπίτι σας λίφτινγκ; Επιλέξτε μια πίστωση εργασίας! Η ALPHA BETA DANEIO σας προσφέρει ένα ευνοϊκό δάνειο εργασιών που μπορείτε να συνάψετε ηλεκτρονικά. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το δάνειο εργασίας σας για ποσό έως και 55.000 ευρώ. Το δάνειο εργασίας είναι ένα είδος δανείου που μπορεί να αποδοθεί στην εκτέλεση του έργου, δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την εκτέλεση του έργου. Αυτή η πιστωτική λύση γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στα νοικοκυριά που επιθυμούν να βελτιώσουν ή να ανακαινίσουν τα σπίτια τους. Ιδιαίτερα δεδομένου ότι ισχύει εξίσου για μια κύρια κατοικία όσο και για μια ενοικιαζόμενη ή δευτερεύουσα κατοικία.

Υποβολή αιτήματος