Εγγύηση

Στη ALPHA BETA DANEIO, μπορούμε να σας καθησυχάσουμε. Τα δεδομένα σας θα διαβιβάζονται σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας και θα αντιμετωπίζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή.

Επαγγελματισμός

Η διαχείριση των εισπρακτέων λογαριασμών πραγματοποιείται από ειδικούς. Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με σεβασμό και όπως θα θέλαμε να μας αντιμετωπίζουν και εμάς.

Ταχύτητα

Η λήψη αποφάσεων γίνεται σε τοπικό επίπεδο, γεγονός που επιταχύνει την ανταπόκριση στα αιτήματά σας. Κατανοούμε τις ανάγκες των πολιτών μας και γνωρίζουμε ότι δεν χρειάζεται να περιμένουν.

25
χρόνια
εμπειρίας
Σχετικά με εμάς

Μια διεθνής εταιρεία με γαλλική καρδιά. Είμαστε η νέα εταιρεία του ομίλου ALPHA BETA DANEIO που αποφάσισε να επανεξετάσει την αγορά των προσωπικών δανείων.
Με περισσότερους από 11.000 υπαλλήλους και περισσότερους από 8 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο, η ALPHA BETA DANEIO έχει παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερα από 10 χρόνια - εκτός από τη δραστηριοποίησή της στην Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες - προσφέροντας ευέλικτες και συγκεκριμένες λύσεις που εγγυώνται τη σωστή τιμή για το αυτοκίνητο και το ποδήλατό σας. Και από το 2021 και για το κατοικίδιό σας.
Με τις ίδιες αξίες που πάντα μας διέκριναν - ευκολία, απλότητα και υποστήριξη - η ALPHA BETA DANEIO μέσω του carli-investment.com βελτιώνει και απλοποιεί την αίτηση και τη διαχείριση των προσωπικών δανείων, προσφέροντας μια 100% ψηφιακή και χωρίς χαρτιά εμπειρία, από την αίτηση για δάνειο έως την επαλήθευση της ταυτότητάς σας και την υπογραφή των συμβατικών εγγράφων.
Για να επιτύχουμε τον στόχο μας, επενδύουμε στην τεχνολογία και το ανθρώπινο κεφάλαιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε ένας από τους λίγους παίκτες που προσφέρουν την υπηρεσία Open Banking, η οποία μας επιτρέπει να επιταχύνουμε περαιτέρω τη διαδικασία έγκρισης της αίτησης δανείου.

Οι υπηρεσίες μας

τι προσφέρουμε

Μάθετε πόσο γρήγορο και εύκολο είναι να υποβάλετε ηλεκτρονικά αίτηση για το δάνειο που αναζητάτε. Είμαστε ALPHA BETA DANEIO σε όλα τα σχέδιά σας.

Προσωπικό δάνειο

Μερικές φορές δεν έχετε αρκετά χρήματα για να χρηματοδοτήσετε το έργο των ονείρων σας. Το προσωπικό δάνειο είναι μια εναλλακτική λύση για να σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε αυτό. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για προσωπικό δάνειο ύψους έως και 75.000 €. Χαρίστε στον εαυτό σας αξέχαστες διακοπές...

Δάνειο αυτοκινήτου

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο αλλά δεν έχετε το κεφάλαιο για να το χρηματοδοτήσετε, η λήψη δανείου αυτοκινήτου είναι η ιδανική λύση. Μπορείτε να ζητήσετε έως και 60.000 ευρώ για το δάνειο αυτοκινήτου σας...

Ενοποίηση πιστώσεων

Ένα δάνειο ενοποίησης χρέους μπορεί να σας βοηθήσει να συνδυάσετε και να εξοφλήσετε όλα τα χρέη σας με ένα χαμηλότοκο σταθερό μηνιαίο δάνειο. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ποσό έως 150.000 ευρώ. Σε περίπτωση ανεπαρκών πόρων ...

Στεγαστικό δάνειο

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο διαμέρισμα ή σπίτι, η υποθήκη είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Η υποθήκη είναι ένα δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς ενός ακινήτου. Ως εκ τούτου, διαφέρει από ένα προσωπικό δάνειο,...

Δάνεια εργασίας

Χρειάζεται το σπίτι σας λίφτινγκ; Επιλέξτε μια πίστωση εργασίας! Η ALPHA BETA DANEIO σας προσφέρει ένα ευνοϊκό δάνειο εργασιών που μπορείτε να συνάψετε ηλεκτρονικά. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το δάνειο εργασιών σας για ποσό έως και 55.000 ευρώ. Το δάνειο εργασίας είναι ...

Επιχειρηματικά δάνεια

Το επιχειρηματικό δάνειο προορίζεται για τη χρηματοδότηση σχεδίων εκκίνησης επιχειρήσεων και, γενικότερα, για τη στήριξη επαγγελματιών που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Αυτό το είδος χρηματοδότησης ενδιαφέρει κυρίως τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τις εταιρείες που βρίσκονται στη διαδικασία ίδρυσης μιας επιχείρησης και όσους επιθυμούν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους.

Γιατί να μας επιλέξετε

Όλα είναι υπό έλεγχο

Θέλετε να μάθετε πόσοι μήνες απομένουν μέχρι τη λήξη του δανείου ή πότε λήγει η πληρωμή σας; Αποκτήστε πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο και διατηρήστε τα πάντα υπό έλεγχο ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να παραλείψετε την πληρωμή σας χωρίς επιπλέον κόστος.

Δεν θα χρησιμοποιήσετε ούτε ένα φύλλο χαρτί

Διαχειριστείτε την αίτησή σας για δάνειο με τις πιο ασφαλείς και καινοτόμες λύσεις, από την αναγνώριση ταυτότητας μέσω SPID, CIE ή video selfie μέχρι την υπογραφή της σύμβασης δανείου με ψηφιακή υπογραφή.

Επιταχύνετε τις πιθανότητές σας να λάβετε το δάνειό σας

Όταν κάνετε αίτηση για δάνειο, ενεργοποιήστε την υπηρεσία Open Banking με απόλυτη ηρεμία, χάρη στα πρότυπα εμπιστευτικότητας και ασφάλειας που απαιτεί ο ευρωπαϊκός κανονισμός PSD2.

Ταχύτητα

Χάρη στην καινοτόμο και ασφαλή διαδικασία που εφαρμόζουμε, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να μάθετε το αποτέλεσμα της αίτησής σας.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Γενικές συχνές ερωτήσεις

Πόσο σύντομα θα μάθω το αποτέλεσμα της αίτησής μου;

Αφού υποβάλετε την αίτησή σας για δάνειο, θα ελεγχθούν όλα τα έγγραφα που καταχωρήσατε και αν όλα είναι εντάξει, θα σας στείλουμε επιβεβαίωση της τελικής έγκρισης το συντομότερο δυνατό. Μετά την έγκριση, το δάνειό σας θα εκταμιευθεί στο IBAN στο όνομά σας που δηλώσατε στην αίτηση.

Κάντε μια ερώτηση

Ένας Έλληνας ή αλλοδαπός πολίτης που διαμένει στην Ελλάδα για τουλάχιστον 36 συνεχείς μήνες, ηλικίας μεταξύ 18 και 70 ετών κατά τη στιγμή της αίτησης και κατά τη διάρκεια του δανείου, μπορεί να υποβάλει αίτηση για προσωπικό δάνειο, να έχει αποδεδειγμένο εισόδημα, να είναι μισθωτός (ακόμη και με σύμβαση ορισμένου χρόνου ή με σύμβαση εργασίας), αυτοαπασχολούμενος ή συνταξιούχος και να είναι κάτοχος ή συνδικαιούχος τρεχούμενου, τραπεζικού ή ταχυδρομικού λογαριασμού.

Επιλέξτε το έργο που θέλετε να χρηματοδοτήσετε, το ποσό για το οποίο θέλετε να υποβάλετε αίτηση, τη διάρκεια του δανείου και μάθετε την προθεσμία σας. Να θυμάστε ότι αν επιλέξετε SPID ή CIE κατά τον έλεγχο της ταυτότητάς σας, η φάση αναγνώρισης θα είναι διπλάσια γρήγορη. Και αν επιλέξετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Open Banking, επιταχύνετε τις πιθανότητες έγκρισης της αίτησης δανείου σας.

Να έχετε στη διάθεσή σας: 1) το SPID ή το ηλεκτρονικό δελτίο ταυτότητας 2ου επιπέδου (CIE) ή ένα έγκυρο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, άδεια οδήγησης ή διαβατήριο) με την περιφερειακή κάρτα υγείας (γνωστή ως περιφερειακή κάρτα υπηρεσιών). 2) Δύο τελευταία εκκαθαριστικά σημειώματα για μισθωτούς, τελευταίο ενιαίο υπόδειγμα για αυτοαπασχολούμενους, δύο τελευταία εκκαθαριστικά σημειώματα για συνταξιούχους. Να θυμάστε ότι αν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Open Banking, θα σας ζητήσουμε μόνο ένα εκκαθαριστικό μισθοδοσίας ή σύνταξης. 3) Τελευταίο τριμηνιαίο εκκαθαριστικό σημείωμα του τραπεζικού λογαριασμού που αναφέρεται στην αίτηση.
Μαρτυρίες

τι λένε οι πελάτες για εμάς